• Aanbieding!
  • -30%
GEDY VERGROTENDE MUURSPIEGEL MET-2105-13
search
  • GEDY VERGROTENDE MUURSPIEGEL MET-2105-13

Gedy vergrotende muurspiegel 2X met light

€ 250,64
€ 175,45 TTC 30%

De Gedy vergrotende muurspiegel met light is een handige en stijlvolle toevoeging aan elke badkamer. De spiegel heeft een vergrotende functie waardoor je gemakkelijk kleine details kunt zien tijdens je dagelijkse verzorging. Het ingebouwde licht zorgt voor een heldere en gelijkmatige verlichting, waardoor je jezelf goed kunt zien, zelfs bij weinig daglicht. De spiegel is eenvoudig te monteren aan de muur en heeft een strak, modern ontwerp dat past bij elke badkamerstijl. Met de Gedy vergrotende muurspiegel met light zie je er altijd op je best uit.

Aantal
: 2105-13
Levertijd: 2-6 weken

 

14 dagen retourrecht !

 

92% tevreden klanten

 

Gratis levering vanaf 200€*

 

100% Veilige Betaling

Gedetailleerde productomschrijving:

De Gedy wandvergrotende spiegel is een essentieel element voor uw badkamer. Ontworpen om uw gezichtsverzorgingsroutines te vergemakkelijken, combineert deze spiegel functionaliteit en esthetiek. Het biedt een 2 keer hogere vergroting, wat zorgt voor een verhoogde precisie bij het aanbrengen van make-up of het scheren. Het bijzondere aan deze spiegel is de ingebouwde LED-verlichting die helder en natuurlijk licht biedt, waardoor een vlekkeloos resultaat gegarandeerd is. Met zijn draaiende arm kan de spiegel gemakkelijk worden aangepast om de perfecte kijkhoek te krijgen. Bovendien is de installatie eenvoudig en snel.

Productkenmerken:

- Wandvergrotende spiegel
- 2x vergroting voor verhoogde precisie
- Ingebouwde LED-verlichting voor helder en natuurlijk licht
- Draaiende arm voor gemakkelijke aanpassing van de kijkhoek
- Eenvoudig te installeren en te gebruiken

Productaanbevelingen:

Deze Gedy wandvergrotende spiegel wordt ten zeerste aanbevolen voor mensen die veel belang hechten aan hun gezichtsverzorgingsroutine. Of u het nu gebruikt voor het aanbrengen van uw make-up of voor het scheren, deze spiegel garandeert altijd optimale precisie. Dankzij de ingebouwde LED-verlichting profiteert u van natuurlijk licht, essentieel voor een perfect resultaat. Bovendien zal het elegante ontwerp een vleugje elegantie toevoegen aan uw badkamer.
2105-13

Datasheet

Garantie
10 Jaar

Specifieke referenties

ean13
8003341104668

Gratis levering in een afhaalpunt  IN BELGIE EN  NEDERLAND vanaf €200 aankoop! 

Gratis levering  aan huis of op kantoor IN BELGIE EN NEDERLAND vanaf €500 aankoop! 

 

Levertijden :

DPD duurt 24 tot 48 uur.

Mondial Relay duurt 2 tot 5 dagen.

France Express duurt 24 tot 72 uur.

OnTime duurt 2 tot 5 dagen.

Agediss duurt 2 tot 10 dagen

 

Levering op een afhaalpunt is alleen mogelijk voor kleine pakketten.

 

Bij Banio bieden we je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende bezorgopties: 

Thuisbezorging: Wij bezorgen uw artikelen direct bij u thuis.

Aflevering bij een afhaalpunt: U kunt uw pakket afhalen bij een Mondial Relay afhaalpunt bij u in de buurt.

Afhalen in de winkel: U kunt uw bestelling op afspraak rechtstreeks in onze winkel afhalen (enkel in België).

Voor alle bezorgopties nemen we contact met je op zodra je bestelling klaar staat om een ​​bezorgdatum of een afspraak voor afhalen in de winkel af te spreken.

 

Voor bestellingen die het minimum voor gratis levering niet halen, is levering in een afhaalpunt mogelijk vanaf € 4,5 voor kleine pakketten. Om de exacte leveringsprijs te kennen, gelieve uw mandje klaar te maken door uw leveringsadres op te geven.

 Voor leveringen via France Express kunt u het bezorgtijdvak wijzigen met behulp van de URL die u per sms hebt ontvangen.

 AANDACHT ! Het is belangrijk om aanwezig te zijn tijdens de bezorging die door de vervoerder is gepland en om je bestelling te controleren. Als u afwezig bent tijdens het passeren van de bezorger, kan er een tweede passagetarief aan u worden gevraagd om de extra kosten te dekken.

 Afhaling in de winkel:

Afhalen in de winkel is altijd gratis! U krijgt bericht zodra uw bestelling klaarligt zodat u deze kunt afhalen.

 

Uitzonderlijke termijnen:

Houd er rekening mee dat tijdens vakantieperiodes en fabriekssluitingen de levertijden kunnen worden verlengd. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen als u vragen of opmerkingen heeft. Onze klantenservice is bereikbaar op het volgende nummer: 02/880.91.94 .

U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail op info@banio.be of info@banio.nl. Wij helpen u graag verder

Bancontact / Mister Cash

Met Bancontact Mister Cash kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Voor betalingen per  Bancontact Mister Cash hanteren wij geen toeslag op uw bestelling. Vanaf € 1000 wordt uw bestelling gratis geleverd !

Veilig

Bancontact / Mister Cash maakt het mogelijk rechtstreeks online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken. Je betaalt dus via de vertrouwde en beveiligde omgeving van jouw eigen bank met een unieke TAN (Transaction Auhorization Number). De beveiliging wordt per individuele bank geregeld en gewaarborgd.

Eenvoudig

Wanneer je een online aankoop wenst te doen met Bancontact, hoef jij je niet eerst te registreren of een account aan te maken. Je geeft gewoon de gevraagde gegevens van jouw betaalkaart in en vervolgens kom je terecht in een nieuw scherm, het scherm van jouw eigen bank. Dan heb je jouw kaartlezer of Digipass nodig, die je ook gebruikt voor het internetbankieren. Schuif de betaalkaart in jouw kaartlezer of Digipass en volg de instructies op het scherm. Op het einde van dit proces ontvang je een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je jouw identiteit en jouw betaling. Daarna zal je terug gebracht worden naar de website van Banio, waar je aankoop wordt bevestigd.

Creditcard

U kunt via onze website met zowel VISA, Mastercard als Maestro betalen. Na het invullen van uw creditcardgegevens vindt er een authorisatie plaats waarna de betaling wordt verwerkt. Betalingen per creditcard zijn bij Banio momenteel beperkt tot een bedrag van € 2000. Vanaf € 1000 wordt uw bestelling gratis geleverd en wordt alleen de toeslag verrekend. 

Veilig

Door de 3D Secure-veiligheidsprocedure toe te passen, biedt Banio jou een extra beveiliging voor het online betalen met kredietkaart. De 3D Secure-technologie werd door Visa en MasterCard ontwikkeld. Dankzij deze technologie krijg je een tijdelijke, geverifieerde elektronische handtekening waarmee je bevestigt dat jij de rechtmatige houder van de kaart bent. Deze handtekening is een cijfercode via Digipass of, in specifieke gevallen, een wachtwoord of een sms-code.

Eenvoudig

Wanneer je een online aankoop wenst te doen met een kredietkaart, hoef jij je niet eerst te registreren of een account aan te maken. Je geeft gewoon de gevraagde gegevens van jouw kredietkaart in en vervolgens kom je terecht in een nieuw scherm, het scherm van jouw eigen bank. Dan heb je jouw Digipass nodig, die je ook gebruikt voor het internetbankieren. Schuif de kredietkaart in jouw Digipass en volg de instructies op het scherm. Op het einde van dit proces ontvang je een cijfer (in sommige gevallen een wachtwoord of een sms), dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je jouw identiteit en jouw betaling. Daarna zal je terug gebracht worden naar de website van Banio, waar je aankoop wordt bevestigd.

Overschrijving

Het is ook mogelijk uw betaling te voldoen per overschrijving. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u hiervoor de uitleg. Er is geen betaalkosten bij overschrijving ! Vanaf € 500 wordt uw bestelling gratis geleverd !

Internet Banking 

Veilig 

Sofort Banking is een Europese directe betaalmethode die bankonafhankelijk is en je naar jouw eigen vertrouwde bankomgeving leidt bij betaling. Sofort Banking is TÜV-gecertificeerd en ontwikkeld door Payment Network AG. Je betaalt via beveiligd betalingsformulier met gecodeerde datatransmissie. Jouw online-banking toegangsdata worden niet bewaard. Sofort Banking behoort tot de één van de veiligste Europese betaalmethodes op het internet.

Eenvoudig

Wanneer je een online aankoop wenst te doen met Sofort Banking, , hoef jij je niet eerst te registreren of een account aan te maken. Je meldt je eenvoudig aan volgens het vertrouwde principe van het internetbankieren. Schuif de betaalkaart in de Digipass en volg de instructies op het scherm. De begunstigde (Banio), het bedrag en het land zijn al vooraf ingevuld. Op het einde van dit proces ontvang je een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je jouw identiteit en jouw betaling. Daarna zal je terug gebracht worden naar de website van Banio, waar je aankoop wordt bevestigd.

Afhaling in ons winkel of magazijn 

U kunt uw bestelling zelf afhalen. Bij afhaling kan u ook steeds cash, via Mastercard, Visa , of Maestro. De afhaling is op afspraak. U betaalt dan geen transportkosten !

Banio is de specialist op sanitairgebied. Bij Banio focussen wij op de keuze, de kwaliteit en de beste prijzen.

Wij beschikken over 15 jaar kennis en ervaring in de sanitairbranche. Via onze showroom en onze web shop bieden wij u een uitgebreide keuze aan vooraanstaande merken in sanitair. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde website en onze klantenservice is het ons doel om onze klanten de hoogste kwaliteit producten te bieden en de beste service te verlenen.

Onze verkoopadviseurs zijn klantgericht, enthousiast en professioneel. Die kunnen U helpen om uw badkamer van uw droom te realiseren.

U kunt ons bereiken 7 dagen op 7 en 24uur per dag  via onze e-mailadres info@banio.be Onze toonzaal is open van maandag tot zondag van 10 tot 18uur zonder onderbreking Gesloten op vrijdag.

BANIO Badkamers

256 boîte 1 Chaussée de Tubize

B-1440 WAUTHIER-BRAINE 

Tel : 02/880.91.94